Cashpoint

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Hjælpelinje på StopSpillet.dk – Tlf. 70222825, Selvudelukkelse: Rofus.nu,
Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 500kr. Gennemspilskrav: (indbetaling plus bonus) 10X inden for 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilkuponer, der har minimum odds 1.8 er tilladte.

Cashpoint

Cashpoint er en online bookmaker med mange års erfaring. Selvom det ikke er den mest kendte spilleside i Danmark, er den stadig populær hos flere danske spillere. I øjeblikket tilbyder siden kun sportsbetting, da de har fjernet deres Cashpoint casino.

Selvom dette er tilfældet, er der stadig mange gode grunde til, hvorfor du bør overveje Cashpoint Danmark som din nye foretrukne bookmaker online. Her i denne Cashpoint anmeldelse kigger vi nærmere på alle de ting, du skal vide, inden du registrerer dig som spiller.

Vi undersøger alt lige fra deres Cashpoint sportsspil til deres bonusser, kundeservice, betalingsmetoder og meget mere. Herved kan du være sikker på, at du ved det hele, inden du tager din endelige beslutning.

Sæt dig godt til rette og læs vores Cashpoint anmeldelse, så du kan komme i gang med Cashpoint betting. Når først du har læst vores anmeldelse af Cashpoint, er vi ret sikre på, at du ikke længere vil være i tvivl om noget vedrørende denne online bookmaker.

Cashpoint forside

Hvem er Cashpoint?

Cashpoint Danmark er en online bookmaker, hvor du finder en lang række af Cashpoint sportsspil. Med Cashpoint kan du derfor nyde godt af at oddse på mange forskellige sportsgrene og sportsbegivenheder.

Hvis du ikke allerede har hørt om Cashpoint før, så kan det være værd at tage et kig på siden. Rent faktisk blev spillesiden etableret helt tilbage i 1996 i Tyskland. Dog blev siden først tilgængelig for danske spillere i 2012.

Det er derfor en online bookmaker, der har mange års erfaring med Cashpoint betting både i udlandet samt i Danmark. Dette vil du også kunne se, når du klikker dig rundt på siden for at få et overblik. Og rent faktisk er Cashpoint den næststørste udbyder landbaseret af sportsvæddemål i Danmark.

I Danmark driver Cashpoint over 350 butikker, mens de også giver mulighed for, at du kan placere dine sportsvæddemål online via din computer eller din mobil. Du kan derfor helt selv vælge, hvordan du helst vil spille på sport, når det kommer til Cashpoint. Mens nogle foretrækker at sidde foran deres computer, er andre vilde med at oddse derhjemme eller på farten via deres mobil eller tablet. 

Er Cashpoint Danmark en sikker og troværdig online bookmaker?

Hvis du er usikker på, om du skal oprette en konto på Cashpoint Danmark eller ej, kan vi sagtens berolige dig.

Det er nemlig fuldstændig sikkert at tilmelde dig. Cashpoint har en dansk spillelicens fra Spillemyndigheden i Danmark. Det betyder, at Cashpoint er under opsyn af Spillemyndigheden, hvorfor du kan spille med ro i maven.

Takket være den danske licens skal Cashpoint overholde en lang række af skrappe love og regler, så det er helt sikkert for dig at spille på siden.

Samtidigt sikrer den danske licens, at alle dine vundne gevinster er 100 % skattefrie. Det er altså et stort plus, at du ikke skal i gang med at dele dine gevinster med skattefar. Vinder du en gevinst, kan du bare udbetale den til din bankkonto. Herefter skal du ikke gøre yderligere andet end selvfølgelig at bruge pengene på det, du har lyst til. Du skal ikke indberette gevinsten nogle steder.

Kom godt i gang med en Cashpoint bonus

Som ny spiller hos Cashpoint bliver du taget godt imod med en velkomstbonus. Men hvad lyder denne Cashpoint bonus så på? Det er en fremragende indbetalingsbonus på op til 500 kroner. Det vil altså sige, at hvis du indbetaler 500 kroner på din spilkonto første gang, får du ligeledes 500 kroner af Cashpoint.

Du skal bare oprette en konto og indbetale minimum 100 kroner. Når du har gjort det, bliver din Cashpoint bonus automatisk sat ind på din spilkonto. Du kan nå placere et væddemål og krydse fingrene for, at du vinder med din Cashpoint bonus.

Udover at du skal indbetale minimum 100 kroner for at få bonussen, er der andre regler og vilkår, du bør være opmærksom på. Disse regler og vilkår er blandt andet:

 • Dit indbetalte beløb samt bonusbeløbet skal som minimum gennemspilles tre gange. Det er kun kuponer med odds på mindst 1,8, der er gældende.
 • Alle betingelser skal være opfyldt inden for 90 dage efter, at du har foretaget din første indbetaling. Gør du ikke dette, vil din bonus være ugyldig.

Ovenstående er blot nogle af de bonusbetingelser, der er gældende for denne bonus. Vi anbefaler, at du altid selv klikker dig ind og læser alle regler og vilkår, inden du takker ja til bonussen. På den måde ved du med sikkerhed, hvad du går ind til samt, om du kan acceptere disse betingelser.

Cashpoint velkomstbonus

Skal jeg bruge en Cashpoint bonuskode for at få en bonus?

I øjeblikket er det ikke nødvendigt at gøre brug af en Cashpoint bonuskode for at få din velkomstbonus. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du nu har overset noget, da der lige nu slet ikke findes en Cashpoint bonuskode. For at få din Cashpoint bonus skal du blot gøre følgende:

 • Opret en konto hos Cashpoint.
 • Husk at verificere din spilkonto.
 • Indbetal minimum 100 kroner til din spilkonto.
 • Bonussen bliver automatisk udbetalt til kontoen.
 • Du kan nu gå i gang med at placere dit første væddemål med dine penge samt bonusbeløbet.

Dette er alt, hvad du skal gøre for at få glæde af din bonus hos Cashpoint. Vi håber, at den bringer dig en masse gode gevinster.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at denne bonus kun er gældende for spillere, der ikke tidligere har haft en spilkonto hos Cashpoint. Hvis du har en konto, skal du i stedet tage et kig på deres kampagner, som du også kan få stor glæde af.

Kampagner hos Cashpoint

Hos Cashpoint har de slet ikke glemt deres trofaste og loyale spillere. Selvfølgelig bliver de også forkælet med spændende kampagner. Det betyder, at du nærmest hele tiden vil kunne finde kampagner på siden, som du kan få glæde af.

Hvis du gerne vil se nogle af de kampagner, som Cashpoint tilbyder, skal du bare klikke dig ind på deres kampagneside. Her vil du nemt kunne få et overblik og finde ud af, om nogle af disse kampagner er noget for dig eller ej.

Der kommer løbende nye kampagner på siden, hvorfor vi ikke vil forklare nogle specifikke lige her. Det kan nemlig sagtens være, at den kampagne, der er i skrivende stund, ikke findes, når du læser vores Cashpoint anmeldelse.

Derfor anbefaler vi, at du altid selv klikker dig ind på Cashpoint for at tage et kig på, hvad for nogle kampagner du kan være en del af.

Cashpoint tilbyder ofte et Cashpoint freebet

En af de ting, du kan glæde dig til, hvis du er spiller hos Cashpoint, er, at de ofte tilbyder et freebet. Et Cashpoint freebet kan typisk findes i forbindelse med en stor sportsbegivenhed eller turnering.

Det kan være alt lige fra EM i fodbold til Australian Open, Champions League, Europa League, French Open eller en helt anden begivenhed. Men hvad er et Cashpoint freebet overhovedet?

Et Cashpoint freebet betyder rent faktisk, at du kan satse dine penge helt risikofrit. Det kan eksempelvis være, at Cashpoint har lavet 100 kroner freebet på Champions League-finalen. Hvis du spiller for 100 kroner og taber dit væddemål, vil du helt automatisk få sat et 100 kroner Cashpoint freebet ind på din spilkonto.

Det vil altså sige, at hvis dit væddemål ikke går hjem, så vil du få en form for gratis spil, du kan gøre brug af efterfølgende. Det betyder selvfølgelig også, at et Cashpoint freebet er yderst populært iblandt spillerne.

Få glæde af xTreme Kombi hos Cashpoint

Har du oprettet en konto hos Cashpoint, er det værd at kigge nærmere på xTreme Kombi. Med dette tiltag kan du nemlig få op til 30 % ekstra på din gevinst. For at få gavn af xTreme Kombi skal du først og fremmest have en spilkonto.

Hvis du allerede har det, skal du indgå et væddemål og kombinere dem. Med en kombination af dine væddemål på din spilkupon er det herefter, som tidligere nævnt, muligt at få et tillæg på op til 30 % på dine potentielle gevinster. Det fungerer på følgende måde:

 • Er der tre spilkombinationer, vil du få et ekstratillæg på 3 % (et enkelt live væddemål er dog påkrævet).
 • Er der fire spilkombinationer, vil du få et ekstratillæg på 4 % (et enkelt live væddemål er dog påkrævet).
 • Er der fem spilkombinationer, vil du få et ekstratillæg på 5 %.
 • Er der seks spilkombinationer, vil du få et ekstratillæg på 6 %.
 • Er der syv spilkombinationer, vil du få et ekstratillæg på 7 %.
 • Og så videre.

Dette går helt op til 30 kombinationsspil, hvor du naturligvis vil opnå det fantastiske ekstratillæg på 30 %. Med xTreme Kombi skal du dog være opmærksom på, at der ikke tages hensyn til andet end odds, der er over 1,50 såsom 1,51.

Cashpoint tilbyder også en cashout-funktion

Rigtig mange online bookmakere tilbyder i dag, at deres spillere kan gøre brug af en bettingfunktion. Det er naturligvis ikke anderledes hos Cashpoint. Cashpoint tilbyder nemlig muligheden for brug af cashout-funktionen ved indgåede single- eller kombinationsspil.

Med cashout kan du få en del af din gevinst selvom, at resultatet af den specifikke kamp endnu ikke er afgjort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit væddemål går hjem, eller har du ikke nerverne til at lade kampen spille færdig, er det bare at gøre brug af cashout-funktionen.

Du kan altid selv bestemme, om du vil bruge denne funktion eller ej. Det er blot et tilbud til nogle af væddemålene hos Cashpoint.

Spiltyper hos Cashpoint

Cashpoint har på et tidspunkt opdateret deres hjemmeside, hvorfor de nu har et helt fantastisk udbud af spiltyper. Det er en fordel for dig, der elsker at spille på mange forskellige typer af sport, sportsbegivenheder m.m.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at fodbold er fokuspunktet hos Cashpoint. Det er nemlig den sportsgren, der typisk er mest populær at oddse på, hvorfor denne online bookmaker selvfølgelig også har valgt at have fodbold i højsædet.

Udover fodbold kan du også oddse på følgende sportsgrene:

 • Tennis
 • Ishockey
 • Volleyball
 • Håndbold
 • Basketball
 • Amerikansk fodbold
 • Cykling
 • Baseball
 • e-Sport
 • Boksning
 • Dart
 • MMA
 • Bordtennis
 • Cricket
 • Futsal
 • Golf
 • Rugby
 • Skak
 • Vandpolo
 • fl.

Som du kan se, er der nærmest ikke det, som Cashpoint ikke har. Alt i alt er Cashpoint en rigtig god online bookmaker, når det kommer til udvalget af spiltyper. Hvis du vælger at foretage dine sportsvæddemål hos Cashpoint, vil du med stor sandsynlighed ikke komme til at mangle noget. Det gælder både, når det kommer til sportsgrene, begivenheder, turneringer og ligaer.

Der er noget for enhver smag samt ethvert behov. Du kan derfor være sikker på, at du i hvert fald ikke kommer til at kede dig uanset, om du er vild med fodbold, håndbold, tennis eller ishockey m.m.

Spiltyper hos Cashpoint

Odds hos Cashpoint

Der findes en del forskellige væddemålstyper på denne sportsbook, hvilket naturligvis er en fordel for dig som spiller. Vælger du en af de store fodboldkampe eksempelvis, finder du et hav af forskellige væddemål. Du finder dog ikke et lige så stort udvalg af specialspil hos Cashpoint, som du muligvis finder hos andre online bookmakere.

Antallet af væddemålstyper og specialspil varierer rigtig meget hos Cashpoint. Det kunne sagtens være større helt generelt, men det vil stadigvæk være ganske fint for langt de fleste spillere. Vi mener i hvert fald, at det er en fornøjelse at oddse hos Cashpoint takket være deres mange væddemålstyper.

Vi har blandt andet taget et kig på en fodboldkamp til EM. Her finder du, som nævnt, en lang række af forskellige væddemål. Først vil du eksempelvis være i stand til at satse på det hold, der vinder en bestemt kamp. I dette væddemål vil du også kunne satse på muligheden for, at kampen ender uafgjort. Du kan også placere væddemål på det hold, der scorer det første mål.

Hver kamp indeholder også flere over/under-væddemål, som du kan bruge til at forudsige den endelige score i spillet. Du kan også vælge at satse på det hold, som du tror vinder første halvleg af kampen. Dette er blot nogle af de muligheder, du har, når du oddser hos Cashpoint.

Disse væddemålstyper finder du hos Cashpoint

Som du kan se i ovenstående afsnit, finder du mange forskellige væddemålstyper hos Cashpoint. Her finder du et fuldt overblik, så du kan se, om siden tilbyder nogle eller alle af de væddemålstyper, du er interesserede i:

Enkeltvæddemål

Denne er den mest simple form for væddemål. Her skal du vælge et specifikt resultat, som du ønsker at satse penge på. Har du valgt det rigtige resultat, vil du vinde en gevinst. 

Kombinationsvæddemål

Ved dette væddemål er der minimum to væddemål, der er kombineret med hinanden. Det samlede odds bliver beregnet ved at gange dem fra de specifikke kampe. Hvis du skal vinde en gevinst, skal alle dine væddemål være rigtige. 

Systemvæddemål

Med systemvæddemål kan du stadig vinde en gevinst selvom, at du ikke har gættet alle kampe rigtigt. Der findes et utal af forskellige kombinationsmuligheder.

Livevæddemål

Med disse væddemål kan du placere et væddemål efter, at kampen er gået i gang. Oddsene hos Cashpoint bliver løbende justeret, som kampen udspiller sig. Det er derfor vigtigt, at du følger godt med og slår til på det helt rigtige tidspunkt.

Resterende tid-væddemål

Et resterende tid-væddemål betyder, at der altid bliver gået ud fra stillingen 0-0 ved tidspunktet for afgivelsen af selve væddemålet. Det vil altså sige, at når det bliver vurderet, er det kun de mål, som scores efter, at væddemålet er blevet afgivet, der tæller.

Flervejsvæddemål

Giver du dig i kast med et flervejsvæddemål, betyder det, at du oddser på to ud af tre mulige resultater.

Resultatvæddemål

Ved sådan et væddemål skal du oddse på det præcise resultat af en kamp. Denne type af væddemål kan ende med at give dig en rigtig høj gevinst.

Head-to-Head-væddemål

Head-to-head-væddemål bliver udbudt til sportsgrene, hvor der bliver lavet en sammenligning mellem enten to hold eller to personer.

Over/under-væddemål

Ved over/under-væddemål oddser du ikke på, hvordan en kamp ender. Du oddser i stedet på, hvor mange mål der scores i en kamp. Det er derfor helt ligegyldigt, hvilket hold der ender med at score målene.

Ønsker du en uddybende forklaring af de forskellige typer af væddemål, kan du selvfølgelig finde dette på selve Cashpoints hjemmeside. Herved kan du lære meget om de forskellige væddemål, hvis du ikke allerede er bekendt med dem.

Tilbyder Cashpoint høje odds?

Helt generelt tilbyder Cashpoint rigtig høje odds – også sammenlignet med andre online bookmakere. På de mest populære sportsgrene og ligaer er Cashpoint helt klart en af de bedste spillere på markedet, når det kommer til odds.

Så hvis du er på udkig efter en online bookmaker, der tilbyder rigtig gode odds, skal du ikke gå forbi Cashpoint.

Derudover er det værd at nævne, at du i de fleste tilfælde kan finde alle de forskellige odds i forholdsvis lang tid før selve begivenheden. Det er helt klart et stort plus, da du kan lave din indsats i god tid, så du ikke glemmer det.

Sådan laver du et væddemål hos Cashpoint

At lave et væddemål hos en online bookmaker kan virke forvirrende, hvis du ikke har prøvet det før. Derfor har vi her lavet en trin-for-trin guide, så du nemt og hurtigt kan foretage dit første væddemål hos Cashpoint. Du skal gøre følgende:

 • Log ind på din spilkonto hos Cashpoint.
 • Vælg en sportsgren, et land og en liga og klik på de odds, du gerne vil tilføje til din spilkupon.
 • Du kan se din spilkupon i højre side. Er det ikke tilfældet, skal du klikke på ”Spilkupon” eller spilkupon-symbolet til højre. Det tal, der er på spilkupon-symbolet, viser, hvor mange odds du har tilføjet til kuponen.
 • Herefter skal du øverst på din spilkupon vælge, om du vil lave et enkeltvæddemål, et kombivæddemål eller et systemvæddemål.
 • Nu skal du så vælge dit indskud. Det gør du på det hvide felt i linjen, hvor der står ”Indskud i DKK”. Her skal du indtaste dit valgte beløb.
 • Når du har indtastet dit valgte beløb, skal du trykke på den gule knap med ”Indgå væddemål”.
 • Når du har gjort det, vil du have foretaget dit første væddemål hos Cashpoint.

Ved indgåelsen af et væddemål hos Cashpoint skal du som minimum satse 10 kroner. Du skal desuden være opmærksom på, at du maksimum kan vinde 750.000 kroner. Men det er også en rigtig stor sum af penge.

Lav en oddskupon hos Cashpoint

Live betting hos Cashpoint

Det er også muligt at placere et væddemål efter, at en kamp er gået i gang hos Cashpoint. De tilbyder nemlig også live betting, hvilket vi er rigtig glade for. Det gør nemlig dit spil meget mere spændende, da du kan spille, mens du sidder og ser den specifikke kamp.

For at få adgang til live betting-sektionen på siden skal du klikke på fanen ‘Live’ øverst til venstre. Selv efter at kampen er gået i gang, er du i stand til at satse på vinderen af kampen. Du vil typisk også være i stand til at placere over/under-væddemål, så du får chancen for at forudsige den samlede score for kampen. En anden tilgængelig væddemulighed i sektionen for live væddemål, som du meget ofte vil se, er dobbeltchance.

Ovenstående er hovedsageligt skrevet med udgangspunkt i live betting på fodbold hos Cashpoint. Det er dog ikke den eneste sportsgren, du kan live oddse på. Det er ydermere muligt at live oddse på blandt andet basketball, tennis, volleyball, bordtennis m.m.

Hvis du klikker dig ind på en bestemt kamp i live betting-sektionen, kan du finde information i forhold til, hvad der sker i kampen. Du kan eksempelvis se målscoren, hvor lang tid der er gået af kampen og så videre. Derudover kan du også klikke dig videre ind på statistikker, der hjælper dig med at bestemme dine væddemål mere præcist.

Sådan laver du et live væddemål hos Cashpoint

Live betting er yderst spændende, men det kan også gå hurtigt og ændrer sig hele tiden. Derfor er det vigtigt, at du har helt styr på, hvordan du laver et live væddemål hos Cashpoint. Her finder du vores guide til, hvordan dette foregår:

 • Start med at logge dig ind på din spilkonto hos Cashpoint.
 • Herefter skal du klikke på fanen ”Live” i venstre side.
 • Klik på de odds i live betting-sektionen, som du gerne vil tilføje til din spilkupon.
 • Du skal klikke på ”Spilkupon” eller på spilkupon-symbolet for at se din kupon. Det kan dog også være, at den allerede vises på din skærm. Du vil kunne se et tal ved spilkupon-symbolet, der viser dig, hvor mange odds du har tilføjet til din kupon.
 • Nu skal du vælge, om du ønsker at spille et enkeltvæddemål, et kombivæddemål eller et systemvæddemål. Det gør du øverst på kuponen.
 • Vælg herefter hvor mange penge, du ønsker at satse. Klik på det hvide felt i linjen ”Indskud i DKK” og skriv beløbet.
 • Når du har gjort det, skal du sende din spilkupon afsted. Du skal blot klikke på den gule knap, hvor der står ”Indgå væddemål”.
 • Nu har du foretaget dit første live væddemål hos Cashpoint.

Live streaming hos Cashpoint

Cashpoint er forsynet med en live streaming-funktion, så du vil altid være i stand til at følge begivenhederne, når de er i gang. Det er vi rigtig glade for, da det altid er ærgerligt, når en online bookmaker ikke tilbyder live streaming. Live streaming er nemlig et rigtig godt tiltag, da du herved kan følge med i den kamp, du har lavet et væddemål på.

Hvis du sidder og kigger på en tenniskamp, mens du laver en indsats, får du en endnu bedre spiloplevelse. Ligesom med live betting kan live streaming også øge spændingen markant ved et væddemål.

Selve udvalget af kampe og begivenheder er ikke det største, når det kommer til live streaming hos Cashpoint. Men til gengæld findes funktionen, og det kan skam være, at den bliver bedre med tiden.

For at kunne live streame hos Cashpoint er der nogle få krav, du skal overholde. Først og fremmest skal du selvfølgelig have en spilkonto. Hernæst skal du minimum have enten en enkelt krone på din spilkonto eller have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Det er derfor helt gratis at live streame hos Cashpoint, da du ikke skal betale noget yderligere for det.

Er du ikke vild med live streaming, eller vil du bare følge med i den pågældende kamp på en anden måde? Så kan du altid følge med i højdepunkterne og resultaterne på en anden side eller ved at bruge statistikkerne.

Opret en spilkonto nemt og hurtigt hos Cashpoint

At oprette en spilkonto hos en online bookmaker bør altid være både nemt og hurtigt. Heldigvis er det enkelt og ligetil, når du skal registrere dig hos Cashpoint. Du opretter en spilkonto på følgende måde:

 • Start med at klikke på ”Tilmeld nu” i øverste højre hjørne.
 • Herefter kommer du ind på Cashpoints registreringsformular.
 • Nu skal du indtaste alle dine personlige oplysninger.
 • Efterfølgende skal du bekræfte, at du er myndig samt, at du accepterer deres privatlivspolitik og forretningsbetingelser.
 • Når du har gjort det, skal du klikke på ”Fuldfør tilmelding”.
 • Efter få minutter vil du modtage en e-mail med en bekræftelse. På den måde ved du, at du har oprettet din spilkonto korrekt.

Du skal desuden altid huske at verificere din spilkonto med dit NemID. Når du går i gang med at oprette din konto, er det derfor en god idé at have dit NemID lige ved hånden.

Husk at du kan få fat i din Cashpoint bonus, når du har registreret dig. Du skal ikke bruge en Cashpoint bonuskode for at sikre dig bonussen. Du skal blot lave en indbetaling på minimum 100 kroner.

Opret en konto hos Cashpoint.dk

Sådan verificerer du din spilkonto hos Cashpoint

Når du har registreret dig hos Cashpoint, skal du huske at verificere din konto. Gør du ikke det, kan du ikke rigtig bruge den til noget. Men hvordan foregår denne verificering så? I de fleste tilfælde skal du blot bekræfte din konto ved brug af dit NemID.

Dog kan det ske, at du skal sende yderligere dokumentation for at bekræfte din identitet. Det kan være alt lige fra et billede til dit pas eller en andet form for billed-ID. At du skal verificere din konto er et krav, når det kommer til online pengespil. Det er derfor ikke kun noget, du skal gøre, når du opretter en konto hos Cashpoint.

Findes der et Cashpoint casino?

Tidligere havde Cashpoint et casino, der indeholdt alle mulige forskellige former for casinospil. Cashpoint online casino blev imidlertid fjernet af ukendte årsager. Vi ved ikke, om Cashpoint vil oprette deres Cashpoint casino igen eller, om det er noget, de helt har droppet.

Hvis du gerne vil følge med i dette, er det værd at holde øje på deres side eller her i vores Cashpoint anmeldelse. Vi vil nemlig opdatere den, hvis det på et tidspunkt igen bliver muligt at spille på Cashpoint online casino.

Tag din yndlingssport med på farten med Cashpoint

I dag er der mange danske spillere, der spiller via deres mobiltelefoner. Derfor er det klart en fordel, at du har mulighed for dette som spiller hos Cashpoint. Hvis en online bookmaker ikke har gjort dette muligt, er det klart ikke en anbefalelsesværdig side.

Hvis du ønsker at spille hos Cashpoint på farten, skal du blot finde din mobile enhed frem. Det kan både være din smartphone eller din tablet. Herefter klikker du dig ind på siden via din mobile enheds browser. Hjemmesiden er nemlig mobiloptimeret, så den er dejlig nem at finde rundt på.

Det gælder uanset, om du skal logge ind, placere et væddemål eller kigge efter forskellige kampe, du ønsker at spille på. Helt generelt er siden utrolig brugervenlig og nem at navigere rundt på lige meget, hvad du skal. Det er desuden ligegyldigt, om du sidder med din mobiltelefon eller din tablet i hånden. Brugervenligheden er præcis den samme.

Selvom du aldrig før har brugt en online bookmaker, vil det stadig være nemt for dig at navigere rundt på siden via din telefon eller tablet. Og hvis du er træt af at skulle logge ind med dit NemID hver gang, du ønsker at besøge Cashpoint, er dette ligeledes en god mulighed for dig.

Den danske spillelovgivning har kun gjort det til et krav, at der skal bruges NemID, når du logger ind via din computer. Du skal derfor ikke gøre brug af dit NemID, hvis du vælger at spille hos Cashpoint via din mobil.

Så ikke nok med at du kan spille på farten og placere et eller flere væddemål på dine yndlingssportsgrene, undgår du også at skulle bruge dit NemID. Det bliver nærmest ikke bedre end det. Er du træt af at spille via din mobil, kan du altid bare logge ind via din computer.

Design og brugervenlighed

Det er også vigtigt at tage et kig på designet og brugervenligheden i denne Cashpoint anmeldelse. Ved første øjekast kan siden virke svær at navigere rundt på i betragtning af, at der foregår en del forskelligt på siden. Du vil dog finde, at siden er ret intuitiv efter at have brugt noget tid på den.

Øverst på siden finder du tilmeldings- og loginfunktionerne. Når du er logget ind på din konto, skal du søge efter kampene og turneringerne ved hjælp af de muligheder, der er anført til venstre på hjemmesiden. Du kan filtrere væddemålene efter både land, liga eller sport.

Ovenover denne mulighed finder du fanerne ”Live”, ”Last minute”, I dag” og ”I morgen”. I højde side finder du din spilkupon. Når først du har fået et godt overblik over siden, vil du se, at den slet ikke er så svær at finde rundt på. Du skal bare lige lære det.

Dog er vi ret ærgerlige over, at der ikke er nogen søgefunktion på siden. Med en søgefunktion er det nemlig altid hurtigere at finde en specifik kamp, et bestemt hold eller en turnering.

I og med at der ikke er nogen søgefunktion, kan det godt gøre det lidt mere besværligt for dig. Det ville derfor være dejligt, hvis Cashpoint på et tidspunkt kom med en søgefunktion på siden. Vi må dog bare se, om dette bliver tilfældet.

Når det kommer til designet, er dette ganske flot. Designet er holdt i farverne sort og gul, hvilket er meget behageligt for øjnene. Lige når du klikker ind på siden, vil du hurtigt føle, at der sker rigtig meget. Men når du har fundet ud af, hvad de forskellige ting er, så er det faktisk rigtig smart og flot. Generelt er vi rigtig glade for designet og brugervenligheden hos Cashpoint.

Indbetalinger og udbetalinger hos Cashpoint

Når det kommer til betalingsmetoder hos Cashpoint, er der nok at vælge mellem. Du finder nemlig alle de mest populære indbetalings- og udbetalingsmetoder. Det er en fordel for dig, der ønsker at indbetale og udbetale dine penge med hjælp fra en sikker betalingsmetode. Du finder følgende betalingsmetoder hos Cashpoint:

 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • Skrill Diners
 • Bankoverførsel
 • Paysafecard
 • SOFORT by Klarna
 • Giropay
 • Skrill EPS (Netpay)

Hvilken betalingsmetode du skal vælge, kommer helt an på, hvilken metode du føler dig tryggest ved. Du har i hvert fald nok muligheder at vælge mellem alt efter dine ønsker og behov.

Sådan laver du en indbetaling hos Cashpoint

Når du har registreret dig, vil du højst sandsynligt gerne lave din første indbetaling hos Cashpoint. Det gør du på følgende måde:

 • Start med at logge dig ind på din spilkonto.
 • Klik på ”Menu” og herefter på ”Indbetal”.
 • Vælg din ønskede betalingsmetode og indtast det beløb, du gerne vil indbetale på din spilkonto.
 • Nu bliver du videresendt til den specifikke betalingsudbyder.
 • Her skal du følge betalingsudbyderens instruktioner.

Hvis du følger ovenstående guide, vil du have indbetalt penge på din spilkonto på ingen tid. Når du laver en indbetaling hos Cashpoint, skal du desuden være opmærksom på, at der altid er en minimumsgrænse på 75 kroner.

Sådan laver du en udbetaling hos Cashpoint

Har du vundet en gevinst? Så vil du naturligvis gerne have udbetalt dine gevinster til din bankkonto. Det er slet ikke så svært at udbetale penge fra din spilkonto hos Cashpoint til din bankkonto. Du skal blot gøre følgende:

 • Start med at logge ind på din spilkonto.
 • Klik på ”Udbetaling” og følg herefter vejledningen.

Når du har gjort det, vil udbetalingen ske via bankoverførsel til den konto, du har registreret i dit navn. Ved en udbetaling hos Cashpoint vil det tage omkring tre til fem hverdage i gennemsnit, før du kan se pengene på din konto.

Der vil ikke være nogen gebyrer knyttet til udbetalingen så længe, at både IBAN og BIC er korrekte. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det være, at Cashpoint vil opkræve de gebyrer, som selve banken vil kræve.

Kundeservice hos Cashpoint

Som spiller hos en online bookmaker kan der opstå en lang række af spørgsmål. Det kan eksempelvis være, at du er i tvivl om noget i forhold til din spilkonto, indbetalinger, udbetalinger, væddemålstyper eller noget helt andet. Uanset hvad det er, så er det vigtigt, at du altid kan få hjælp af den pågældende online bookmaker.

Hos Cashpoint kan du få hjælp på flere forskellige måder. Først og fremmest kan du tage et kig i deres ”Hjælpecenter”. Her finder du svar på mange af de spørgsmål, som deres spillere tit stiller eller er i tvivl om. Det kan eksempelvis være:

 • Hvordan kan jeg verificere min Cashpoint-konto?
 • Hvorfor kan jeg ikke logge mig ind?
 • Hvilke bonuskampagner er der hos Cashpoint?
 • Hvilke indbetalingsformer er der?
 • Hvad er det mindst mulige indskud ved et væddemål?
 • Og mange flere.

Der er derfor en god chance for, at du kan finde svar på dit spørgsmål, hvis du tager et kig i Cashpoints hjælpecenter. Men er dette ikke løsningen, så er der heldigvis andre hjælpemuligheder.

Få fat i Cashpoints kundeservice via live chat og e-mail

Du kan både kontakte kundeservicemedarbejderne hos Cashpoint via e-mail og live chat. Hvis du ønsker at sende en e-mail, skal du sende den til [email protected]. Herefter vil du få svar fra en dansk medarbejder så hurtigst som muligt.

Vil du derimod chatte med en kundeservicemedarbejder, skal du klikke på det gule ikon nederst i højre hjørne. Dette er klart den hurtigste metode, hvis du ønsker et svar her og nu.

Åbningstiderne for Cashpoints kundeservice er som følger:

 • Mandag fra klokken 12.00 til klokken 22.00.
 • Tirsdag fra klokken 12.00 til klokken 22.00.
 • Onsdag fra klokken 12.00 til klokken 22.00.
 • Torsdag fra klokken 12.00 til klokken 22.00.
 • Fredag fra klokken 10.00 til klokken 23.00.
 • Lørdag fra klokken 10.00 til klokken 23.00.
 • Søndag fra klokken 12.00 til klokken 22.00.

Takket være disse fantastiske åbningstider er der mulighed for at få svar fra en medarbejder alle ugens dage. Derudover kan du helt selv vælge, om du vil sende en e-mail eller chatte alt efter, hvilken kontaktmulighed du foretrækker.

Selvfølgelig er det ærgerligt, at det ikke er muligt at ringe til en kundeservicemedarbejder. Men vi er dog stadig glade for, at det i hvert fald er en mulighed både at skrive en e-mail samt at live chatte.

Ansvarligt spil hos Cashpoint

Hos Cashpoint går de meget op i, at deres spillere spiller på en ansvarlig måde. De skriver eksempelvis selv på deres hjemmeside, at de ”bevidst tager udfordringen op om at agere transparent i pengespilsbranchen og at udøve ansvarlighed omkring problematikken vedrørende ludomani”.

Dette er vi rigtig glade for at læse, da det betyder, at Cashpoint fokuserer på at værne om deres spilleres sikkerhed og ansvarlighed, når det kommer til pengespil.

Cashpoint forklarer ydermere, at de har et ”Ansvarligt spil”-program, der særligt lægger vægt på den tidligere registrering samt forebyggelsen af afhængig adfærd. Derfor har de stillet forskellige tiltag til rådighed som for eksempel:

 • Særlige sikkerhedstiltag
 • Unge under 18 år kan ikke få adgang
 • Frivillig selvbegrænsning
 • m.

Derudover tilbyder Cashpoint et mentor-værktøj for alle spillere. Dette program hjælper deres spillere med selv at analysere og få et overblik over deres spilleadfærd. Hvis du ønsker mere information om dette mentor-værktøj, kan du få det på Cashpoints side. Du finder det under menuen, når du er logget ind på din spilkonto. Dette værktøj er dog kun tilgængeligt, når du logger ind via din computer.

Vil du gerne læse mere om ansvarligt spil hos Cashpoint, skal du klikke på fanen ”Ansvarligt spil”. Den finder du nederst på deres side eller i menuen i venstre side.

Skal jeg oprette en spilkonto hos Cashpoint eller ej?

Om du skal oprette en spilkonto hos Cashpoint eller ej, kommer helt bestemt an på, om du mener, at siden er noget for dig. Der er nemlig meget delte meninger om dette ligesom, der er hos mange af de andre online bookmakere.

Vi vil dog sige, at vi er rigtig glade for Cashpoint. Vi mener, at det er en spændende og underholdende udbyder, der gør masser af gode ting for deres danske spillere. Ikke nok med at de tilbyder en Cashpoint bonus til alle nye spillere, så tilgodeser de også deres loyale og trofaste kunder med løbende kampagner.

Desuden skal du ikke være bange for, om det er sikkert at spille på siden. I og med at Cashpoint har den danske licens, er det helt og holdent sikkert for dig at oprette en konto og indbetale dine penge. At du heller ikke skal betale skat af dine vundne gevinster er endnu et stort plus.

Du kan endda spille på en lang række af forskellige sportsgrene, så der er noget for enhver smag samt ethvert behov.

Uanset om du er vild med basketball, ishockey, fodbold, tennis, vandpolo eller noget helt sjette, er der en sportsgren for dig. Om du elsker at spille på mange forskellige sportsgrene, eller bare er vild med en helt specifik sportsgren, er ligegyldig. Der mangler bestemt ikke noget hos Cashpoint.

Endvidere er Cashpoint kendt for at have nogle rigtig gode odds på de forskellige sportsgrene. At Cashpoint har høje odds er en fordel for dig, da du herved kan lave nogle rigtig gode væddemål. Ydermere tilbyder Cashpoint både live betting og live streaming. Du kan herved satse på en kamp, der allerede er gået i gang samt muligvis følge med i den helt gratis. Du skal ikke betale noget for at benytte dig af deres live streaming.

Konklusion om Cashpoint

Nu er vi kommet til enden af vores Cashpoint anmeldelse. Så vil du selvfølgelig nok gerne vide vores endelige vurdering af denne online bookmaker. Helt generelt kan vi sige, at dette er en rigtig god bettingside, som vi bestemt ikke er blevet skuffede over.

Cashpoint er en erfaren online bookmaker, der har været på markedet i mange år. Og det kan vi sagtens se, når vi kigger nærmere på alle bookmakerens flotte og gode tiltag. Cashpoint er et godt brand, der både er kendt her i Danmark samt i udlandet. At siden er både troværdig og pålidelig er kun et plus, da vi selvfølgelig ikke råder vores læsere til at spille på andet end sider, der er fuldstændig 100 % sikre.

Derudover er vi meget glade for både bookmakerens velkomstbonus, kundeservice, betalingsmetoder og gode udvalg af væddemål. At de tilmed har høje odds er endnu et stort plus, da det er fantastisk for dig som spiller. Samtidigt er vi rigtig glade for, at det ikke kun er de nye spillere, der bliver forkælet af Cashpoint.

Nogle online bookmakere har en tendens til at fokusere på at tiltrække nye spillere. Og når først de har fået spilleren i hus, glemmer de dem nærmest. Sådan er det slet ikke hos Cashpoint. Når vi har tjekket deres hjemmeside, kan vi nemlig se, at der løbende bliver sat gang i mange spændende kampagner for loyale kunder.

Cashpoint har især en tendens til at tilbyde kampagner med et Cashpoint freebet. Herved kan du lave et helt risikofrit væddemål og få dine penge tilbage. Disse freebets bliver ofte tilbudt i forbindelse med en sportsturnering eller lignende.

Alt i alt er vi meget imponerede over Cashpoint, og anbefaler denne side til både nye og erfarne spillere. Vi er sikre på, at det er en bookmaker for enhver spiller.

FAQ om Cashpoint

Er Cashpoint pålidelig?

Det er bestemt en pålidelig side. Cashpoint har en gyldig licens fra Spillemyndigheden i Danmark, hvorfor du kan være sikker på, at det hele fungerer, som det skal.

Hvordan får jeg fat i min Cashpoint bonus?

Hvis du er ny hos Cashpoint, kan du højst sandsynligt få deres velkomstbonus til nye spillere. For at få bonussen skal du opfylde et par krav. Du kan læse mere om dette her i anmeldelsen under afsnittet om bonussen.

Har jeg brug for en Cashpoint bonuskode?

Nogle af bonusserne og kampagnerne på Cashpoint kræver muligvis en kampagnekode eller bonuskode. Lige nu har du ikke brug for en Cashpoint bonuskode. Vi opdaterer vores anmeldelse, hvis du på et tidspunkt skal gøre brug af en bonuskode.

Kan jeg også spille på Cashpoint casino?

Nej, i øjeblikket er Cashpoint udelukkende en udbyder, der tilbyder væddemål på sport. Der findes ikke længere et Cashpoint online casino. Der var på et tidspunkt et casino, men det er ikke længere tilgængeligt.

Kan jeg oddse på farten med Cashpoint?

Ja, du kan sagtens oddse på farten med Cashpoint. Du skal blot oprette en konto og have din mobil eller tablet ved hånden. Siden er mobiloptimeret, så du skal bare logge dig ind via din mobile enheds browser. Herefter kan du placere et væddemål.

Har Cashpoint en live streaming-funktion?

Denne sportsbook tilbyder en live streaming-funktion, så du kan følge med i nogle af kampene. Derudover kan du følge statistikker for forskellige kampe, når du klikker dig ind på Cashpoint. Det er især en fordel, hvis du er vild med live betting.

Tilbyder Cashpoint et freebet til spillere?

Cashpoint tilbyder løbende freebets til spillere. Det gør de især i perioder, hvor der er turneringer i gang. Det kan eksempelvis være freebets til alt lige fra EM til Champions League.

annonce
annonce