Varelotteriet

Har du nogensinde hørt om Varelotteriet? Hvis du ikke har, bør du læse denne artikel for at få mere at vide om, hvordan du kan være med. Du kan nemlig rent faktisk vinde rigtig gode gevinster, når du spiller med i Varelotteriet. 

Hvert år er der en samlet gevinstpulje på over 133 millioner, så der er virkelig noget at spille om. Hvert kvartal er der en hovedgevinst på intet mindre end 3 millioner danske kroner. En sådan gevinst vil nok lune i mange danskeres lomme. 

Ved at spille med i Varelotteriet er du med i et af de lotterier, hvor du har den bedste og største mulighed for at vinde en gevinst. Der er i hvert fald 205.000 lodsedler i omløb og hele 166.019 gevinster pr. kvartal. Det giver gode vinderchancer.

NYT Casino 🇩🇰

PlayJango bonuskode & anmeldelse
100 % op til 500 kr.

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Hjælpelinje på StopSpillet.dk – Tlf. 70222825, Selvudelukkelse: Rofus.nu,
Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr. Gennemspilskrav: (indbetaling plus bonus) 10X inden for 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater bidrager. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats fjernes. 

Hvornår blev Varelotteriet stiftet?

Det tager ikke lang tid at svare på spørgsmålet om, hvornår Varelotteriet blev stiftet. Varelotteriet er ikke ligefrem en ny måde at spille på. Det har nemlig eksisteret siden 1887, hvorfor det er et af de ældste lotterier i Danmark. Med så lang en historie har Varelotteriet naturligvis ændret sig undervejs, men navnet er det samme. 

Som navnet antyder, kunne man de første 100 år af Varelotteriets eksistens vinde købmandsvarer. Dette har altså ændret sig, så du nu i stedet vinder kolde kontanter. 

Varelotteriet

Du støtter velgørende formål med Varelotteriet

Du er med til at støtte mange velgørende, sociale og humanitære formål, når du spiller i Varelotteriet. Den største sum, der bruges penge på, er gevinsterne, som suger 62 % af omsætningen, hvilket er meget højt for spil. 

Det overskud, der er tilbage efter gevinsterne er udbetalt, går til de førnævnte formål. Det er endnu en god grund til, at du bør spille med i Varelotteriet. 

Spil med i Varelotteriet og vind gevinster

Du har muligheden for at vinde 5 gange i en enkelt trækning på det samme lodnummer:

 • Dit lodnummer udtrækkes som hovedgevinst.
 • Lodnummeret før dit udtrækkes. Du får en sidegevinst.
 • Lodnummeret efter dit udtrækkes. Du får en sidegevinst.
 • Dit to-cifrede endetal trækkes.
 • Endetallene før og efter dit trækkes. Du får en sidegevinst.

Gevinstfordelingen:

 • 1 gevinst på 3.000.000 kr. med 2 sidegevinster på 100.000 kr.
 • 1 Xtra Chancen gevinst på 1.500.000 kr. med 2 Xtra Chancen gevinster på 50.000 kr.
 • 5 gevinster på 1.000.000 kr. med 10 sidegevinster på 75.000 kr.
 • 1 gevinst på 200.000 kr. med 2 sidegevinster på 30.000 kr.
 • 1 gevinst på 150.000 kr. med 2 sidegevinster på 15.000 kr.
 • 6 gevinster på 75.000 kr. med 12 sidegevinster på 8.000 kr.
 • 10 gevinster på 40.000 kr. med 20 sidegevinster på 5.000 kr.
 • 8 Xtra Chancen gevinster på 15.000 kr. med 16 Xtra Chancen sidegevinster på 7.000 kr.
 • 20 gevinster på 8.000 kr. med 40 sidegevinster på 1.600 kr.
 • 20 gevinster på 5.000 kr. med 40 sidegevinster på 1.000 kr.
 • 200 gevinster på 1.600 kr. med 400 sidegevinster på 500 kr.
 • 400 gevinster på 500 kr. med 800 sidegevinster på 300 kr.
 • 41.000 gevinster på 260 kr. med 82.000 sidegevinster på 100 kr.
 • 41.000 Xtra Chancen gevinster på 25 kr.

Hvor kan man købe Varelotteriet?

Hvor du kan købe Varelotteriet er et rigtig godt spørgsmål, hvis du gerne vil i gang med at være med i kampen om de mange gevinster. Det er faktisk slet ikke så svært at få fat i Varelotteriet. For de har nemlig forhandlere, der er spredt rundt omkring i hele det ganske land. 

Inde på Varelotteriets hjemmeside kan du se en oversigt over de mange forhandlere. Du finder helt sikkert en, der ligger i nærheden af dig. Forhandlerne består blandt andet af kiosker, vinhandlere, tøjbutikker, blomsterbutikker, boghandlere, dagligvarebutikker, tankstationer m.m.

Vil du gøre det hele lidt nemmere for dig selv, kan du også købe lodder til Varelotteriet online. Det foregår på deres egen hjemmeside. 

Vælger du denne metode, skal du ikke selv huske at forny dine lodsedler hele tiden, da både indbetaling og gevinstudbetaling foregår automatisk. På den måde risikerer du ikke, at du pludselig ikke er med i en lodtrækning, fordi du har glemt at betale for lodsedlerne. 

Du skal være opmærksom på, at der er ét enkelt krav, du skal opfylde, for at kunne købe lodder til Varelotteriet. Dette krav er, at du er 18 år. Så er du ikke 18 år, kan du ikke købe Varelotteriets lodder hverken online eller hos forhandlerne.

Hvad koster et lod i Varelotteriet?

Et lod i Varelotteriet koster 37 kroner, hvis du kun ønsker at spille med i en enkelt trækning. Så til spørgsmålet om, hvad koster et lod i Varelotteriet, kan vi kun svare, at det er virkelig billigt.

Har du derimod mod på at være med i alle sæsonens 6 trækninger, koster det dig 260 kroner. Det kan godt betale sig at være med til alle 6 trækninger. De forløber over et halvt år således, at der er en enkelt trækning om måneden. Det er i den sidste trækning, at den store hovedgevinst bliver udtrukket, så det gælder om at være med i denne trækning.

Hvis du tænker over hvor mange lodnumre i Varelotteriet, der egentlig er, så er det bare med at komme i gang med at få fingrene i et af de førnævnte 205.000 lodder, der findes. Det bliver spændende at se, om dit lod har nummer 000.001, nummer 205.000 eller et eller andet tal derimellem. Måske er du heldig at kunne få fat i dit Varelotteriet lykkenummer?

Men hvad koster et helt lod til 7 trækninger i Varelotteriet? Skal du være med i 7 trækninger, skal du vælge Xtra Chancen oveni. Du kan nemlig også vælge at være med i Xtra Chancen. 

Xtra Chancen er en særlig lodtrækning, hvor der spilles om 40.000 ekstra gevinster. Det koster dig 25 kroner at være med i denne lodtrækning. Der findes i alt fire Xtra Chancen lodtrækninger i løbet af et kalenderår, hvor der samlet er 1.5 millioner kroner ekstra at spille om.

Ønsker du at være med i Varelotteriet i et halvt år af gangen, koster det dig:

 • Varelotteriet med Xtra Chancen koster 285 kroner pr. halve år.
 • Varelotteriet uden Xtra Chancen koster 260 kroner pr. halve år.

Varelotteriet – se om du har vundet

For at se, om du har vundet nogle af Varelotteriets gevinster, skal du kigge på Varelotteriets trækningsliste. Du bør derfor altid holde dig opdateret omkring, hvornår Varelotteriets næste trækning løber af stablen. 

Trækningslisten til Varelotteriet finder du på deres hjemmeside eller hos forhandlerne. Det er altså på denne måde, at du kan lave en Varelotteriet tjekgevinst for at se, om det er dig, der er en af de heldige vindere i månedens trækning.

Varelotteriets trækning foregår på den måde, at der er Varelotteriet vindertal. Det vil sige, at du vinder, når dit lodnummer udtrækkes. Men du kan også vinde på en anden måde. Der er nemlig sidegevinster til de lodnumre, der ligger lige før og lige efter vindertallet. 

Det er altså vigtigt, at du tjekker Varelotteriets trækninger godt og grundigt, når nu der er flere gevinstmuligheder. Det vil da være ærgerligt at gå glip af en gevinst, fordi du har overset en sidegevinst.

Sidegevinsterne giver også ganske pæne beløb. Hvis eksempelvis lodnummer 007.543 er blevet udtrukket, hvor gevinsten er på 75.000 kroner, så får lodnummer 007.542 og lodnummer 007.544 hele 8.000 kroner hver. Det er da bestemt et beløb, der også er værd at vinde. 

Husk at være med i Varelotteriets skrabespil

Der findes også Varelotteriet skrabelod. For at få adgang til dit Varelotteriet skrab skal du bruge dit lodnummer og kontrolcifrene fra din seneste lodseddel. Lodnummeret finder du øverst til venstre på lodsedlen, mens kontrolcifrene er at finde nederst til højre på lodsedlen.

Disse tal skal du blot indtaste på Varelotteriets Skrab & Vind side. Men hvad kan du egentlig få ud af at benytte dig af muligheden for at spille med i Varelotteriets skrabespil?

Når du skraber et Varelotteriet skrabelod, kan du vinde et gavekort til en værdi af 10.000 kroner. Vinder du ikke dette beløb, skal du ikke fortvivle. For du kan også være heldig at vinde en af de mange kontante gevinster. 

Du skal være opmærksom på, at der er nogle krav til at deltage i Varelotteriets skrabelodder:

 • Skrabelodskampagnerne er købsbetingede.
 • Du får kun et skrabelod ved køb for minimum 37 kroner i en sæson.
 • Du får kun adgang til dit skrabelod, hvis du giver dit samtykke til, at du modtager elektronisk post fra Varelotteriet.

Der sker noget hos Varelotteriet til jul

December måned byder på mere sjov og spas hos Varelotteriet. Du kan blandt andet være med i Varelotteriets julekalender og Varelotteriets julequiz, når tiden nærmer sig jul. Så er du til masser af julehygge, bør du bestemt deltage. 

Julekalenderen er en digital julekalender, hvor du hver dag skal huske at gå ind og åbne en låge. Hvad der gemmer sig bag lågerne, vil vi ikke afsløre her. For så er alt det spændende ved julekalenderen jo forsvundet. 

Hent en Varelotteriet app

For at holde styr på dine numre, gevinster og trækninger kan du hente en Varelotteriet app. Den kan hjælpe dig, så du altid er opdateret om dit spil i Varelotteriet. Appen er genial til at følge med i eksempelvis lodtrækningerne, da du kan tjekke lodnumrene uanset, hvor du befinder dig. 

Forestil dig at du sidder i toget på vej hjem efter en lang og hård arbejdsdag. Du går lige ind på appen for at se månedens trækning. Hov var det ikke dit lodnummer, der stod der? Hvor stor er gevinsten? Det kan ikke passe, der står 1.000.000 kroner? Hvordan ville du lige reagere i toget fyldt med fremmede passagerer?

Kom i kontakt med Varelotteriet

Varelotteriet er naturligvis dansk. De holder til huse på Rosbæksvej 5, 2100 København Ø. Så hvis du leder efter Varelotteriet kontakt, kan du opsøge dem der. 

Vi anbefaler dog, at du i stedet griber mobilen og ringer til dem på tlf. 39 29 60 88. Du kan få fat i dem mandag til torsdag mellem kl. 9 og kl. 16 samt om fredagen mellem kl. 9 og kl. 15. 

Vil du meget gerne i kontakt med Varelotteriet via mail, kan du skrive til dem på mail: info@varelotteriet.dk. Vælger du at sende en mail, gør Varelotteriets kundeservice deres bedste for at besvare din mail inden for 24 timer på hverdage.