Tombola

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Hjælpelinje på StopSpillet.dk – Tlf. 70222825, Selvudelukkelse: Rofus.nu,
Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling 100 kr.. Lav din første indbetaling på 500 kr. i dag, og få 500 kr. bonus. Der gives en 100% bonus op til 500 kr.

Opret nemt en spilkonto hos Tombola bingo

Er du blevet inspireret til at åbne en spilkonto hos Tombola.dk, så er det bare med at komme i gang. Det er ganske nemt og ligetil, så det er hurtigt overstået. Herefter kan du komme i gang med at spille bingo eller på Tombolas unikke spilleautomater. Her finder du en trin-for-trin guide til, hvad du skal gøre for at få en spilkonto hos Tombola:

Sådan kommer du igang med at spille på NextCasino:

Tidsforbrug: 6 minutter.

 1. Start med at gå ind på Tombola.dk.
 2. Tryk på den røde knap i øverste højre hjørne, hvor der står ”Opret konto”.
 3. Der popper en formular op, som består af fire trin.

  Udfyld alt det, som formularen efterspørger: Navn, adresse, fødselsdato, mobilnummer, CPR-nummer, fødselsdato m.m.

 4. Sæt penge ind på din spilkonto.
 5. Husk at du skal acceptere velkomstbonussen, når du foretager din første indbetaling, hvis du ønsker den. Glemmer du at acceptere den, går du desværre glip af den.
 6. Du skal ikke bruge en Tombola bonuskode for at få velkomstbonussen.
 7. Det er nu muligt for dig at begynde at spille på Tombola.
Tombola oprettelses bonus
Sådan kvalificeres til en Tombola bonus. 

Tombola kalder sig selv for ”Danmarks hyggeligste bingosite”. Men du finder ikke kun bingo hos Tombola. Du kan nemlig også spille på spilleautomater hos dem. Derudover kan du vinde mange gode gevinster.

Vi har rodet rundt på Tombolas hjemmeside for at finde alle de vigtigste informationer om denne bingoside. Har du lyst til at vide, hvad vi fandt frem til, er du velkommen til at læse denne fyldestgørende anmelde af Tombola.

Om Tombola Danmark

Smutter du ind på Tombola.dk, kan du i bunden af deres hjemmeside finde den danske Spillemyndigheds logo. Det er altid det første, vi kigger efter, når vi skal anmelde en side, hvor du finder pengespil.

Det gør vi, fordi vi kun spiller på sider med en dansk spillelicens. Grunden til dette er, at vi gerne vil føle os trygge og sikre på de sider, som vi benytter. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger en bingoside med en dansk licens, når det er tid til lidt underholdning i form af diverse spil.

Det næste, vi lagde mærke til på deres hjemmeside, er, at de laver alle deres spil selv. Det er et stort plus, da du derved spiller på unikke spil, som du kun finder hos Tombola.dk.

Tombola har engelske rødder, men valgte at få foden inden for på det danske marked i 2018. Du har derfor kunnet spille på Tombola i et stykke tid nu, hvis du havde været med fra starten af. Heldigvis er det ikke sådan, at en spilleside pludselig lukker for adgangen for nye spillere. Du kan derfor stadig nå at være med til at spille på Tombola.dk.

Spillestedet er nu tilgængeligt for spillere i England, Italien, Spanien og altså også vores lille Danmark. Det er deres mål, at spillere fra alle disse lande skal blive underholdt, have det sjovt og føle sig sikre på deres spilsite.

Tombola bingo Danmark forside

Skal du have velkomstbonussen hos Tombola bingo?

Du vil sikkert gerne have en velkomstbonus med på vejen, når du tilmelder dig Tombola.dk. Det er der heller ikke noget i vejen for, da de tilbyder en velkomstbonus, der er ganske fin.

Det er nemlig muligt at vælge at modtage en Tombola velkomstbonus på 100 %. Det er kun muligt for nye spillere hos Tombola at bruge dette tilbud. Hvis du allerede har en konto, kan du altså ikke benytte dig af deres velkomsttilbud.

Desuden skal du være over 18 år for at kunne få deres velkomstbonus. Det er noget, som den danske Spillelov kræver. Hvis du ikke har allerede en konto hos Tombola, og er minimum 18 år, kan du starte med at spille på denne side med det samme samt få deres bonus til nye spillere.

Det foregår således, at du kan få 100 % på op til 500 kroner på din første indbetaling på din spilkonto hos Tombola. Du skal som minimum indbetale 100 kroner, hvis du skal have en chance for at få bonussen. Uanset om du indbetaler 100 kroner, 250 kroner eller 500 kroner, matcher Tombola.dk din indbetaling således, at du efterfølgende har det dobbelte på din spilkonto. Du må naturligvis gerne indbetale mere end 500 kroner, men du får kun bonus for pengene op til de 500 kroner.

Husk at læse vilkår og betingelser

Vi anbefaler dig, at du går ind på Tombola.dk og læser alle deres vilkår og betingelser for at modtage deres velkomstbonus, inden du accepterer den. Heri står nemlig alt det, som du bør vide, før du binder dig til bonussen.

Det er nemlig eksempelvis sådan, at du først spiller for de penge, du selv har indbetalt, hvorefter bonuspengene bliver brugt. Det er da i hvert fald rart at vide i forhold til udbetaling af de gevinster, du eventuelt har vundet, mens du spillede.

Et hav af kampagner

Der findes hver måned et hav af kampagner hos Tombola.dk, så det gælder virkelig om at følge med på deres kampagneside. Det er altid dejligt at se, at en spilleside gør alt, hvad de kan for, at deres trofaste og loyale kunder skal hygge sig på deres side. Der er altså fortsat noget at komme efter, når først du er blevet spiller hos Tombola og har opbrugt din Tombola velkomstbonus.

Da vi besøgte Tombolas spilleside var det december måned, og de havde hele 11 kampagner i spil i denne periode. Der virkede rigtig hyggeligt på kampagnesiden, da alt havde noget med julen at gøre.

De havde kaldt deres kampagner for sådan noget som: Velkommen december, Drillenissen, Æbleskiver, Lucia, Julerester m.m. Alle disse kampagner handlede naturligvis om deres bingospil og foregik i tidsrummet mellem kl. 20 og 21. Vi mener, at det er et rigtig godt tidspunkt at hygge sig på.

Alle kampagnerne handlede om, at der var en garanteret stor gevinst, hvis du fik fuld plade, så der var virkelig noget at gå efter. En god stor gevinst luner altid på budgettet, men det varmer nok lidt ekstra, når det handler om december måned.

Så når du skal deltage i kampagnerne hos Tombola, er det en fordel, hvis du lige tjekker, hvornår kampagnerne er tilgængelige. Især hvis det er et helt specifikt tidspunkt. Sørg gerne for at du sidder bekvemt, har guf og drikkelse inden for rækkevidde, så du kan slappe af og blive underholdt i stor stil.

Spil bingo og på spilleautomater hos Tombola

Der er ikke det store spiludvalg at præsentere for dig, når det kommer til Tombolas tilbud. I og med at det er et bingosite, er der ikke det største udvalg. De har dog valgt at indføre lidt spilleautomater, som du også kan hygge dig med, når du ikke lige har behov for at spille bingo.

Tombola bingo

Tombola bingo består af, at du kan spille Bingo90, når du vil spille bingo. Det er dog ikke den samme variant af Bingo90, som du bliver mødt af på andre bingosider. Tombola står nemlig selv for at udvikle deres spil.

Et af Tombolas store mål er, at det ikke skal koste en mindre formue, når du spiller bingo hos dem. Du kan derfor spille på det klassiske bingo med 90 numre for blot 1 krone. Når du spiller med, spilles der både om én række, to rækker, fuld plade og en progressiv jackpot.

Det er altså bestemt ikke kedeligt at være med. Det er for øvrigt heller ikke svært, da det er et spil, som vi alle kender. Der er heller ikke en hulens masse regler, du skal sætte dig ind i, så det er bare med at gå i gang.

Når du logger på for at spille bingo, sidder du nødvendigvis ikke alene og hygger dig med spillet. Med det menes der, at du har muligheden for at benytte chatrummet, mens der spilles.

I chatrummet kan du snakke med de andre spillere og de chatmoderatorer, der styrer spillet. Du behøver derfor ikke at være musestille under spillet. Du kan sagtens få en god og sjov snak. Det gør det hele endnu mere hyggeligt. Det skal også lige nævnes, at de omtalte chatmoderatorer kan finde på at smide en ekstra konkurrence ind i spillet. Så følg med og se hvad der sker.

Tombola spilleautomater

Hvis du ønsker at give Tombola spilleautomaterne et skud, kan du spille på helt unikke spilleautomater, som du ikke finder på andre spillesider. Tombola står nemlig også for at udvikle sine egne spilleautomater.

Når det kommer til spilleautomaterne, har Tombola også for øje, at det ikke skal være dyrt for dig at være med. Så hvis du har et mindre spillebudget, kan du sagtens komme langt ved at spille på spilleautomaterne hos Tombola.

Det koster kun mellem 50 øre og 10 kroner at få hjulene til at spinne på Tombolas spilleautomater. Du kan derfor få meget tid til at gå med at spille på de populære spilleautomater uden, at du overskrider dit budget.

Husk at overholde chatreglerne hos Tombola

At chatte er en stor del af at spille på Tombola. Derfor har de simpelthen opstillet en række af chatregler, der skal overholdes. Du skal naturligvis huske at følge disse regler således, at det er en god oplevelse både for dig og andre spillere at spille på Tombola.

Det er altså en god idé, at du lige læser chatreglerne igennem, inden du spiller hos Tombola. Derved ved du, hvad der er i orden, og hvad der bestemt ikke er. Det er ikke alle mulige komplicerede regler, så de er nemme at overskue. Her er et lille udpluk:

 • Du skal vælge et brugernavn, der er anstændigt.
 • Der må ikke tales grimt i chatrummet.
 • Det er ikke i orden at skrive med kun store bogstaver, da det tyder på, at du råber.
 • Det er chatmoderatorerne, der afgør, om du overtræder chatreglerne.

Du bør altid selv læse de sidste chatregler på Tombolas hjemmeside.

Tombolas app er gratis

De fleste af os sætter pris på at kunne spille fra vores mobil eller tablet. Det kan du også med Tombola. De har nemlig udviklet en app, som er gratis for dig at downloade samt at bruge. Når du ikke spiller på Tombola på en computer, men i stedet via din mobil eller tablet kan du stadig deltage i chatten. Det er derfor ligegyldigt hvilken enhed, du spiller på Tombola fra.

Deres app er både hurtig, intuitiv og fyldt med forskellige funktioner, så det er en fornøjelse at bruge Tombolas app. Mange spillesiders app har ofte en eller anden form for begrænsning for spillerne. Det er ikke tilfældet med Tombolas app. Så vil du spille fra din mobil eller tablet, er det bare med at få downloadet appen hurtigst muligt.

Du kan downloade Tombolas app til både iOS– og Android-enheder. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at bruge de link, som du finder på Tombolas hjemmeside. Der er nemlig en udførlig forklaring til, hvordan du gør for din specifikke enhed.

Indbetalinger og udbetalinger hos Tombola.dk

Hos Tombola.dk accepterer de kun kortbetalinger. Det vil sige, at du ikke kan sætte penge ind på din spilkonto ved en bankoverførsel eller ved at bruge diverse e-Wallets. Du kan heller ikke bruge alle former for kort, da Tombola ikke modtager betalinger fra American Express, Diners eller firmakort. Du kan bruge disse betalingskort hos Tombola.dk:

 • Visa Dankort (kredit/debit)
 • Mastercard (kredit/debit)
 • Maestro

Den betalingsmulighed, du bruger til indbetalinger, bliver også brugt, når du skal have udbetalt penge eller gevinster fra din Tombola spilkonto.

Et lækkert og brugervenligt design

Tombola har et lækkert og brugervenligt design. Siden er lys og venlig, og så er det nemt at finde frem til det, som du ønsker. Hvis du ikke rigtig er bekendt med at benytte spillesider, er Tombola et rigtig godt sted at starte. Som vi har nævnt, er det nemlig meget nemt at bruge deres side.

Når først du har oprettet en spilkonto, er det ligeledes hurtigt for dig at komme i gang med at spille på Tombola. På startsiden er deres login meget synligt, så du hurtigt kan logge ind med dit NemID uden at skulle klikke rundt for at finde login-siden.

Ønsker du at spille bingo eller på en spilleautomat på en side, hvor det hele bare kører og er nemt at finde? Så er Tombola et oplagt sted at spille for dig.

Kundeservice hos Tombola bingo – mange kontaktmuligheder

Heldigvis findes der ikke et dansk online casino uden en kundeservice. Det er nemlig her, at du kan få den hjælp, som du har brug for. Det kan være, at du enten har uafklarede spørgsmål, du gerne vil have svar på, eller du har et problem, du ikke selv kan løse.

I disse situationer er det rart at kunne komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder. Det kan du naturligvis også hos Tombola. Du har flere muligheder for at få hjælp på deres side.

Den hurtigste måde, at få hjælp på hos Tombola, er, hvis du benytter dig af deres live chat. Det kan derfor anbefales, at du først prøver denne vej, da du får kontakt med en medarbejder efter fire sekunder. Er du ikke kommet helt til bunds med dine spørgsmål eller dit problem, kan du altid prøve en af de andre kontaktmuligheder.

En anden måde at få hjælp på er ved at ringe til Tombola på tlf. 80 88 00 62. Ifølge Tombola selv skulle der ikke gå mere end 8 sekunder, før de tager imod dit opkald. Det er derfor også en hurtig måde at komme til at snakke med en kundeservicemedarbejder hos Tombola.

Er du interesseret i at sende en mail til Tombola, kan du gøre det på mail: [email protected]. Du skal forvente en svartid på omkring 4 timer. Sidst men ikke mindst kan du sende et fysisk brev med posten til: Tombola Services, Bredgade 23 B 2. sal, 1260 Kbh. K.

Tombolas kundeservice står til din rådighed mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 23.00. Du kan ligeledes komme i kontakt med dem lørdag og søndag fra kl. 12.00 til kl. 23.00.

FAQ om Tombola bingo

Det kan ikke undgås, at du stadig sidder med et par spørgsmål om Tombola, som du ønsker svar på. Du får derfor lige nogle få spørgsmål og svar her på falderebet. Vi håber, at vi har ramt de spørgsmål, som du sidder med.

Hvordan fungerer det med en progressiv jackpot i bingospil?

Når du spiller bingo90 hos Tombola, kan du vinde en progressiv jackpot ved at få fuld plade, inden der er blevet råbt 40 eller færre numre op.

Hvordan indbetaler jeg penge hos Tombola?

Når du gerne vil indbetale penge på din spilkonto hos Tombola, skal du starte med at klikke på ”Min konto”. Derefter klikker du på ”Indbetal”, som du finder i venstre side af menuen. Du kan nu indtaste dine kortoplysninger og vælge det beløb, du ønsker skal stå på din Tombola spilkonto.

Hvor mange penge kan jeg udbetale fra min spilkonto hos Tombola?

Når du skal have udbetalt penge fra din spilkonto hos Tombola til din bankkonto, skal beløbet være på minimum 100 kroner. Det højeste beløb ved en almindelig overførsel fra din spilkonto til din bankkonto må ikke overstige 25.000 kroner.

Har du et beløb stående på din spilkonto hos Tombola på over 25.000 kroner, som du ønsker udbetalt, skal du kontakte deres kundeservice. Herefter kan de hjælpe dig med at få pengene overført fra det ene sted til det andet.

Skal jeg downloade et eller andet program for at kunne spille på Tombola.dk?

Du behøver højst sandsynlig ikke at downloade noget program for at kunne spille på Tombolas spilleside. De fleste operativsystemer og browsere indeholder normalt alle de standardprogrammer, der skal til for, at du kan få glæden af at spille på Tombola. Det er altså bare med at komme i gang med det samme uden problemer.