The Hand of Midas

The Hand of Midas er en ny og underholdende spillemaskine, der er produceret af den populære spilleverandør Pragmatic Play. Hvor denne hånd (Midas’ hånd) normalt forvandler alt, hvad den rører, til guld, giver den denne gang en masse gratis spins i stedet.

NYT Casino 🇩🇰

PlayJango bonuskode & anmeldelse
100 % op til 500 kr.

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Hjælpelinje på StopSpillet.dk – Tlf. 70222825, Selvudelukkelse: Rofus.nu,
Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 500kr. Gennemspilskrav: (indbetaling plus bonus) 10X inden for 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater bidrager. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats fjernes.

Prøv The Hand of Midas

Få 50 cash spins hos Mr Green

Med et græsk mytologitema kommer spillemaskinen med 5 hjul, 3 rækker og 20 betalingslinjer. Det er derfor en spillemaskine, som helt generelt er meget almindelig og ligner andre spil i forhold til opbygningen. 

Er du interesseret i at hygge dig med spillemaskinen The Hand of Midas, så læs med videre her, inden du går i gang. Vi gennemgår alt det, der er værd at vide om dette spændende nye spil.

Ethvert spillebudget kan være med

I spilleautomaten The Hand of Midas kan enhver spille uanset budget. Du kan nemlig lave en indsats på minimum 1 krone pr. spin. Den maksimale indsats er på helt op til 500 kroner pr. spin. Ligegyldigt om du vil spille for et større eller et mindre beløb, er der mulighed for det.

The Hand of Midas har ydermere en tilbagebetalingsprocent (RTP) på 96,54 %, og det er ganske udmærket. I både grundspillet og gratis spins-funktionen kan du desuden lykkes med at få en maksimal gevinst på op til 5000 gange din indsats. På den måde kan du ende med at vinde en rigtig god gevinst.

De græske guder er i fokus

The Hand of Midas har et græsk mytologitema, hvor de græske guder er i fokus. Det er naturligvis Midas, som også er en græsk gud, der er det symbol, der giver dig den største gevinst.

Derudover finder du to andre græske guder som symboler samt de normale symboler såsom A, K, Q, J og 10 med et græsk touch. Det er disse symboler, der giver dig de laveste gevinster.

Spændende Wild-symbol og Scatter-symbol

I The Hand of Midas finder du ydermere både et Wild-symbol og et Scatter-symbol. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet og vises på hjul 2, 3 og 4. Det er et græskinspireret symbol med et stort W.

Hvis et Wild-symbol rammer, lægger det en helt tilfældig multiplikator på enten 1x, 2x eller 3x til din samlede gevinst for det pågældende spin.

Rammer du mere end et enkelt Wild-symbol, bliver de forskellige multiplikatorer lagt til hinanden.

Scatter-symbolet er lavet som en guldhånd. Hvis du får tre eller flere Scatter-symboler på selve hjulet, vil du blive sendt videre til den fantastiske gratis spins-runde. Du skal være opmærksom på, at Scatter-symbolerne kun kommer til syne på hjulene, når du spiller i grundspillet.

Vind store gevinster i bonusrunden med gratis spins

Spiller du på spillemaskinen The Hand of Midas, skal du krydse dine fingre for, at du kommer videre i bonusrunden. Bonusrunden er nemlig fyldt med de dejlige gratis spins, som vi aldrig kan få nok af.

For at komme til bonusrunden eller gratis spins-runden skal du, som allerede nævnt, lande tre eller flere Scatter-symbolet på hjulet. Sker dette, så udløser du bonusrunden.

Inden denne bonusrunde bliver udløst, kommer der tre minihjul for alle Scatter-symboler frem. Disse minihjul består af enten et, to eller tre gratis spins. 

Alle de forskellige minihjul, som du ser på skærmen, vil begynde at spinne, hvorefter de giver dig et specifikt antal gratis spins. Så mange spins, som hjulene viser, vil blive tildelt dig.

Endnu en fordel ved at være i denne bonusrunde med gratis spins er, at den har en generel gevinstmultiplikator. Denne multiplikator lægges til den samlede gevinst i alle spins.

Hvis et Wild-symbol rammer under runden, vil det ydermere forblive klæbende indtil, at runden slutter. Her vil den generelle gevinstmultiplikator øges med enten 1x, 2x eller 3x.

Du er desuden garanteret en mindste gevinst i gratis spins-runden. Den er som følgende:

  • Kommer du i bonusrunden med tre Scatter-symboler, vil du mindst få 10x din samlede indsats.
  • Kommer du i bonusrunden med fire Scatter-symboler, vil du mindst få 20x din samlede indsats.
  • Kommer du i bonusrunden med fem Scatter-symboler, vil du mindst få 30x din samlede indsats.

Er der ikke flere gratis spins, og har du ikke nået den mindste gevinst, bliver runden udløst igen. Der er nemlig ingen grænser for, hvor mange gange den runde kan blive udløst, hvilket er din fordel.