Gates of Olympus

Gates of Olympus er en spilleautomat, der er produceret af Pragmatic Play. Eftersom den er kaldt for ”Olympens porte”, er det et must, at Zeus er en del af denne spilleautomat.

NYT Casino 🇩🇰

PlayJango bonuskode & anmeldelse
100 % op til 500 kr.

18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Hjælpelinje på StopSpillet.dk – Tlf. 70222825, Selvudelukkelse: Rofus.nu,
Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr. Gennemspilskrav: (indbetaling plus bonus) 10X inden for 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater bidrager. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats fjernes. 

Prøv Gates of Olympus

Få 50 cash spins hos Mr Green

Olympen er det højeste bjerg, der findes, og det er her, at alle de græske guders konge bor. Kongens navn er naturligvis Zeus, hvorfor det er ham, der bor på Olympen. Herfra råder og regerer han over selveste himlen og det bragende tordenvejr. 

Nu regerer han så også en spilleautomat ved navn Gates of Olympus. Læs mere om denne nye spillemaskine fra Pragmatic Play lige her.

Velkommen til Olympen

Du bliver hilst velkommen til Olympen af Zeus, da han står til højre for hjulene og rækkerne i spilleautomaten. Man får en fornemmelse af, at han holder godt og grundigt øje med en, da hans øjne lyner mod dig. 

Men du kan bare ignorere Zeus og i stedet tage et nærmere kig på de 5 rækker og 6 hjul, som spillemaskinen indeholder. Hjulene og rækkerne danner tilsammen grundlaget for 20 gevinstlinjer. 

Zeus er ikke hvem som helst. Han er en konge, og han har derved automatisk en masse rigdomme. Det ses tydeligt i de symboler, der er valgt til at være på rækkerne og hjulene. 

Der er symboler med smukke og skinnende ædelstene i forskellige farver. Den blå ædelsten er det mindst gevinstgivende symbol. Derefter kommer den grønne, gule og lilla ædelsten. Den røde ædelsten er det ædelstenssymbol, der giver mest. 

De resterende symboler er et drikkebæger af guld, en fingerring med en rød ædelsten, et forgyldt timeglas og sidst men ikke mindst Zeus’ kongekrone. Af disse symboler giver drikkebægeret af guld mindst i gevinst, mens Zeus’ kongekrone trumfer ved at give den højeste gevinst. 

Kan dit spillebudget klare at spille på Gates of Olympus?

Det er næsten 100 % sikkert, at dit spillebudget kan klare et par spins på Gates of Olympus. Du kan nemlig blot lave en indsats på 1 krone for at kunne spille på denne spilleautomat. 

Har du et større spillebudget, og vil du gerne spille med en højere indsats, kan du satse helt op til 500 kroner pr. spin. Denne spilleautomat er altså for alle uanset, hvor meget du ønsker at satse hver gang, du spinner dens hjul. 

Når du spiller på spilleautomaten, kan du forvente en teoretisk tilbagebetalingsprocent på 96.50 %. 

Zeus er i sit gavmilde hjørne

Zeus er så absolut i sit gavmilde hjørne, når han optræder i denne spilleautomat fra Pragmatic Play. Den omtalte spilproducent har nemlig lagt fire multiplikatorsymboler ind i spillemaskinen. Du kan identificere disse multiplikatorsymboler ved at kigge efter ædelstene med vinger. Disse ædelstene findes i de fire farver: rød, blå, lilla og grøn. Hver af disse multiplikatorsymboler har en fuldstændig tilfældig multiplikationsværdi. Om multiplikatoren lyder på 2 gange, 500 gange eller derimellem er baseret på tilfældigheden. 

Du bør derfor holde øje med disse multiplikatorsymboler, da de kan hjælpe dig med at få en endnu større gevinst, end hvis de ikke var i spilleautomaten. Det er muligt at møde disse multiplikatorsymboler i basisspillet, men de optræder heldigvis også i free spins-runden. 

Sådan kommer du i free spins-runden

Free spins er enhver spillers drøm, så du vil helt sikkert gerne vide, hvordan du kommer i free spins-runden i denne spilleautomat. Det lyder måske nemmere end det er, men du skal altså bare have mindst 4 Scatter-symboler. Det har ingen betydning, hvor de fire Scatter-symboler lander. Det vigtigste er, at du får antallet.

Scatter-symbolet er Zeus i egen høje person, der er rammet ind af en guldramme, hvor der står scatter nederst. Det er altså ikke til at tage fejl af, hvilket symbol der er Scatter-symbolet. Får du som sagt 4 af disse, kommer du i free spins-runden med 15 free spins. 

Når du er i free spins-runden, kan du endda få flere free spins. Her er der helt præcist tale om 5 af slagsen, hvis du rammer 3 Scatter-symboler eller flere. 

Vinder du en gevinst i denne runde, så husk at kigge efter, om der var et multiplikatorsymbol, der blandede sig i gevinsten. Er dette tilfældet, bliver den gevinst, du vandt, nemlig ganget med multiplikationsværdien. Og det kan ende med at give dig en yderst god gevinst.