Dragon Kingdom: Eyes of Fire

Det er helt fantastisk. Pragmatic Play har lanceret en ny spilleautomat. Spilleautomater fra denne spilleverandør er altid utrolig populære blandt de danske spillere. Den nyeste spilleautomat, der er produceret af Pragmatic Play, hedder Dragon Kingdom: Eyes of Fire. 

Du bliver helt sikkert opslugt af denne sjove og spændende spilleautomat, hvor du simpelthen bare skal finde dragernes hule. Det lyder måske nemt, men du skal forvente, at du kommer ud på lidt af et eventyr. 

Det eventyr vil du garanteret gerne med på, når du hører, at der er en progressiv funktion indbygget i spilleautomaten Dragon Kingdom: Eyes of Fire. Det er en funktion, der nok skal give dig dollartegn i øjnene. 

Læs denne anmeldelse af Dragon Kingdom: Eyes of Fire for at få meget mere at vide om denne nye spilleautomat.

Dragernes hule med guldmønter er storslået

Du skal forvente en flot og storslået spilleautomat, hvis du gerne vil spille på Dragon Kingdom: Eyes of Fire. Det er et meget gennemført tema med drager, der får fantasien til at løbe stærkt derudaf. Baggrunden i spilleautomaten er dragernes hule, hvor du kan se, at der er masser af guldmønter og enkelte ædelstene, der ligger og flyder overalt. 

Der er kun 3 rækker, 3 hjul og 5 gevinstlinjer, du skal overskue i denne spilleautomat. På hjulene og rækkerne finder du symbolerne klør, ruder, spar og hjerter. Det er de symboler, der har den laveste gevinstværdi. 

Skal du vinde en højere gevinst, skal du satse på at få enten den blå drage, den røde drage eller det røde 7-tal, der er ild i. Den blå drage er det symbol, der giver mest. Uanset hvilket symbol du får tre af, er der en mindre eller større gevinst i vente. 

Det bedst betalende symbol er dog dragens øje, der er Wild-symbolet i spilleautomaten. Det kan erstatte alle andre symboler i Dragon Kingdom: Eyes of Fire. Et Scatter-symbol skal du kigge langt efter, da der ikke findes et i denne spillemaskine.

Screenshots af Dragon Kingdom – Eyes of Fire

Du sprænger ikke dit spilbudget

Du skal spille umanerligt meget, hvis du skal sprænge dit spilbudget, når du spiller på Dragon Kingdom: Eyes of Fire. Du kan nemlig spinne hjulene for bare 0,25 kroner, så du kan nå langt for bare 10 kroner. 

Er der mere spænding for dig ved at spille på spilleautomater med en højere indsats, kan du sætte gang i et spin med en indsats på op til 125 kroner. 

Der er altså en indsatsmulighed for enhver smag. Det er også værd at nævne, at spilleautomaten Dragon Kingdom: Eyes of Fire har en teoretisk tilbagebetalingsprocent på 96.50 %, hvis det er noget, du går op i. Den ligger i hvert fald på den rigtig gode side med denne procent.

Nå nye højder med den Progressive Funktion

Du har muligheden for at nå helt nye højder med den Progressive Funktion, der findes i denne spilleautomat. Det er en skøn funktion, du kan få stor glæde af. Den Progressive Funktion er indrettet således, at hver gang du ikke vinder en gevinst, når du spinner hjulene, stiger en tæller og niveauet øges. 

Du begynder altid spillet på niveau 1, og der forbliver du indtil, du har været i gang med at spinne hjulene 4 gange uden at vinde en gevinst. 

Har du ikke vundet en gevinst efter 4 spins, kommer der et lille hjul frem, der er helt specielt. Dette lille hjul indeholder nemlig en række multiplikatorer. Den multiplikator, du vinder på det særlige hjul, gælder for den samlede gevinst på ethvert spin. 

Der er seks forskellige niveauer, som du kan opnå. De ser således ud: 

  • Niveau 2 kommer du op på, når du har haft 4 spins uden en gevinst. De multiplikatorer, der er på hjulet på dette niveau, er 2x, 3x og 5x.
  • Niveau 3 kommer du op på, når du har haft 9 spins uden en gevinst. De multiplikatorer, der er på hjulet på dette niveau, er 3x, 5x og 8x.
  • Niveau 4 kommer du op på, når du har haft 14 spins uden en gevinst. De multiplikatorer, der er på hjulet på dette niveau, er 5x, 8x og 10x.
  • Niveau 5 kommer du op på, når du har haft 19 spins uden en gevinst. De multiplikatorer, der er på hjulet på dette niveau, er 8x, 10x og 15x.
  • Niveau 6 kommer du op på, når du har haft 25 spins uden en gevinst. De multiplikatorer, der er på hjulet på dette niveau, er 10x, 15x og 50x.